A mélytengeri dróntechnológia az úszómedencékbe is megérkezett

A mélytengeri dróntechnológia az úszómedencékbe is megérkezett

A CHASING egy teljesen automatizáltan működő és költséghatékonyan üzemeltethető professzionális medencetisztító robotot jelentett be. A szabadalmaztatott technológiáknak köszönhetően a berendezés automatikusan érzékeli és követi a medence formáját, és nem csak az alját képes megtisztítani, hanem az oldalfalakat is.

Az ipari minőségű víz alatti robotok és drónok kutatás-fejlesztése, gyártása és értékesítése terén világelső vállalat, a CHASING intelligens medencetisztító robotot dobott piacra. A vállalat professzionális használatra készült vízalatti robottengeralattjáróit széles körben használják a víz alatti felderítésben, halászatban, akvarisztikában, mentésben, hajótestek ellenőrzésben, tudományos kutatásban, vízvédelemben és vízerőművek karbantartásában.

Az uszodák, wellness központok, medence karbantartó vállalkozások, vagy magánfelhasználók számára fejlesztett CHASING CM600 automatikusan érzékeli a medence formájából adódó alakzatokat, falakat, lejtőket, lépcsőket, valamint képes odaszívni magát és megtisztítani a medence oldalfalát is, ami rendkívül kritikus rész a vízvonalakon kialakuló szennyeződések miatt. Hidrodinamikus kialakításnak köszönhetően nem kever örvényeket, nem kavarja fel a szennyeződést, nagyteljesítményű motorjai pedig akár 5000 óra működést lehetővé tesznek minimális karbantartás mellett.

A készülék dedikált mobil applikációval távolról is üzemeltethető, segítségével a medence tisztítása különösebb előképzettség nélkül is megoldható. Beállítható időzített takarítás, de akár egy kattintással visszahívható a medence szélére, hogy a kezelőnek nem kelljen bemennie érte a vízbe. Az robot azon túl, hogy bármilyen alakú medencével elboldogul, az intelligens útvonaltervezésnek köszönhetően minden eddiginél energiahatékonyabb tisztítást tesz lehetővé.

A vállalat eddig több mint 100 találmányt szabadalmaztatott világszerte, amelyek számos rangos iparági és design díjat nyertek. A CHASING termékeket a világ több mint 100 országában és régiójában értékesítik, a kereskedelmi forgalmazása 2023-ban Magyarországon is megkezdődött. A CHASING CM600 medencetisztító robottal és további CHASING termékekkel kapcsolatban további információ a ROBOT.INFUZE.HU weboldalon található.

CHASING CM600 bemutató videó: https://youtu.be/UtOaKPxax40

 

Vissza a blogba